St. Helena Hospital-Geowall Max

St. Helena Hospital Engineered Retaining Wall

The Johnson Pavilion, which houses the Martin-O'Neil Cancer Center in Angwin, California, needed special help with the parking area for their day-use cancer patients. They required a wall design that could reach heights of 20 feet to retain the parking area, so that patients could have easier access to their treatments.

Geowall Max Retaining Wall System was selected in tan color and a tri-plane split. Not only did the Geowall Max provide an excellent retaining solution to create an accessible parking area, it also created an aesthetically pleasing topography for the site.

 

Engineering Contractor: Helmer & Sons

Printable Project Experience: PDF iconproject-st-helena.pdf

 

 

 

Materials used for this project: 
Geowall Max 3/4" Crushed Rock